Vremea 9 februarie 2019. Unde se vor înregistra 10 grade Celsius

0
28

ANM anunță vreme frumoasă pentru prima zi de weekend. Temperaturile cresc câteva grade față de ziua precedentă. Maximele vor varia între 1 și 10 grade, iar minimele se vor încadra între -8 și 1 grad, conform ANM.

Vremea 9 februarie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi înnorat și se vor înregistra temperaturi de 3 – 6 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scădea până spre -3/0 grade.

În Banat, vremea va fi variabilă și se vor înregistra maxime de 5 – 9 grade. Minimele vor scădea până spre -6/1 grad.

În Crișana, maxima ar putea atinge cea mai ridicată valoare termică din țară, 10 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până spre -5/1 grad.

În Transilvania se anunță vreme variabilă și se vor înregistra maxime de 1 – 7 grade. Regimul termic nocturn ar putea coborî până la valorile termice de -8 grade.

În Oltenia, cerul va fi variabil, conform datelor ANM. Maxima va ajunge până în jurul valorilor de 4 – 9 grade Celsius, iar minima va coborî până la -6/-1 grad.

În Muntenia va fi cer variabil, cu soare și nori. Temperatura diurnă va atinge 5 – 8 grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -5/-2 grade.

În Dobrogea, vremea va fi variabilă. Maxima se va încadra între 2 și 4 grade, iar temperatura pe timp de noapte va ajunge cel mult până la 1 grad Celsius.

În Moldova, vremea va fi variabilă, dar meteorologii anunță și condiții de lapoviță. Maxima se va încadra între 5 și 8 grade, iar minima va atinge valori termice de -5/0 grade.

Vremea 9 februarie 2019 în București

În București se anunță vreme frumoasă pentru ziua de sâmbătă. Cerul va fi senin și se va înregistra o medie a valorilor termice diurne de 2 – 4 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până spre -2/-1 grad.

Vremea 9 februarie 2019 la munte

La munte, deși temperaturile încep să scadă față de intervalul precedent, vremea se menține caldă pentru această perioadă. Media maximelor se va încadra între 0 și 3 grade, iar cea a minimelor este de  -9/-4 grade. Cerul va fi variabil și vântul va slab până la moderat. Izolat vor fi condiții de precipitații mixte slabe și pe arii restânse se vor semnala ceață și depuneri de chiciură.

Sursă foto: shutterstock.com

Unica.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.