Veste cumplită în lumea filmului! Nepotul lui Clark Gable a murit. Cum a fost găsit tânărul actor

0
12

O veste cumplită a cutremurat lumea filmului de la Hollywood! Nepotul lui Clark Gable a murit la vârsta de 30 de ani. Familia tânărului actor a oferit informații despre tragedia care s-a abătut asupra lor jurnaliștilor de la TMZ

Nepotul lui Clark Gable a murit la 30 de ani

Clark Gable al III-lea, nepotul celebrului actor cu acelaşi nume din pelicula „Pe aripile vântului”, a fost găsit fără suflare ieri. El a fost descoperit de logodnica lui în patul din locuinţa sa din Texas. Șocată, partenera tânărului actor a fost cea care a alertat autorităţile. Deși a fost dus de urgență la spital, medicii nu au putut face nimic ca să-l aducă la viață. Oficial, nu se știe cauza morții, însă, unele voci vorbesc despre o posibilă sinucidere sau supradoză. Părinții regretatului actor au mărturisit că el s-a luptat mulți ani cu dependenţa de droguri.

Un membru al familiei a mărturisit celor de la TMZ că actorul Clark Gable al III-lea se afla în Dallas, unde filma pentru o peliculă. De asemenea, apropiații nu știau ca acesta să aibă probleme de sănătate.

Clark James Gable, cunoscut și ca Clark Gable III, a fost un actor american, model, dar și prezentator. El s-a făcut remarcat datorită asemănării izbitoare cu legendarul său bunic, Clark Gable.

 



Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.