Un nou concept de fitness a ajuns în România

0
7

Combinând eficiența antrenamentelor de tip HIIT (high intensity interval training) cu atmosfera unui ring de dans, BEAT45 este locul perfect pentru a face sport și a te deconecta în 2019. Muzică bună, lumini sexy, exerciții de cardio și de forță ce te vor ajuta să arzi până la 1000 de calorii per oră – la BEAT45 totul se întâmplă într-un ritm incredibil!

Antrenamentul cu intervale este gândit în așa fel încât corpul să continue să lucreze mai multe ore după ce părăsești sala – alergare pe o bandă nemotorizată, exerciții de forță cu variații nenumărate, cardio – totul în 45 de minute! 45 de minute de eficiență maximă, 45 de minute în care intensitatea este cuvântul cheie, 45 de minute ce cresc metabolismul și transformă corpul! Ai de ales intre clasele de RUMBLE (mișcări derivate din box, executate la saci speciali, umpluți cu apă) și cele de REFORM (serii de exerciții cu focus pe anumite grupe musculare). Ambele tipuri de antrenament sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Prima sală de acest gen din România și-a deschis porțile pe calea Floreasca 111, iar  clasele se pot rezerva online, pe   https://www.beat45.ro.

 

 

Unica.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.