Un miliardar israelian dorește să o plătească pe Madonna să cânte la Eurovision. Ce sumă este dispus să dea

0
35

Miliardarul israelian Sylvan Adams este dispus să suporte costurile unui recital al divei pop Madonna la concursul Eurovision, a cărui ediţie se desfăşoară anul acesta la Tel Aviv, şi spera să încheie un contract cu artista americană în următoarele zile, potrivit ediţiei online a ziarului Ynet citată luni de EFE.

Potrivit publicaţiei, care citează surse apropiate, Adams „a dat undă verde pentru a finanţa recitalul” cu aproximativ un milion de dolari, în urma solicitării Corporaţiei de Difuziune Publică din Israel (IPBC), care va transmite evenimentul, şi agenţiei de producţie Bluestone Group.

În ultimele săptămâni, mass-media locale au informat despre negocierile cu reprezentanţii divei pop, adeptă a cultului Cabala care presupune o interpretare mistico-religioasă dată de iudaism Vechiului Testament.

Sylvan Adams, un cunoscut filantrop şi o personalitate influentă, a promovat desfăşurarea turului de ciclism Giro d’Italia anul trecut în Israel şi a creat o fundaţie culturală pentru a reînnoi imaginea statului evreu în comunitatea internaţională.Ultimele articole – Antena3.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.