Tesla are încă cel puțin două probleme de producție la Model 3, însă Elon Musk este optimist și susține că progresele pentru remedierea acestora arată promițător.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

În ultima perioadă, Tesla a înregistrat o serie de probleme de natură tehnică la producția noului Model 3, ca urmare a faptului că s-a concentrat prea mult pe automatizarea unor operațiuni.

Deși a trecut aproximativ o lună de atunci, CEO-ul Elon Musk a anunțat pe rețeaua de socializare Twitter că a inițiat un hackaton pentru remedierea acestora.

Termenul de hackaton este folosit în mod regulat în industria software pentru a descrie un eveniment în cadrul căruia mai mulți programatori au misiunea de a remedia într-un timp cât mai scurt o serie de task-uri.

„Avem un hackaton chiar acum pentru a remedia cele mai dificile două probleme în privința producției roboților. Lucrurile arată promițător”, a precizat omul de afaceri.

Ultimele date despre producția lui Model 3 au fost raportate în primele zile ale lunii mai: compania a ajuns la o producție de 2.270 de unități pe săptămână, departe de obiectivul de 5.000 de unități pe săptămâna stabilit de Musk pentru finalul lunii iunie.

Via Electrek

Sursa articolului