Temutul violator în serie Iulian Fenzel își confecționase dintr-o cutie de…

0
18

E incredibil ce ascundea în celulă Iulian Fenzel, cunoscut drept ”avocatul infractorilor”. Ingenios din fire, temutul violator în serie își confecționase dintr-o cutie de ness o instalație cu care fabrica… țuică de mere! Mai mult, avea și un plan de afaceri prin care să poată plăti daunele către una dintre victimele sale. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă toate detaliile.  

Și-a petrecut jumătate din viaţă în închisoare pentru mai multe violuri, furturi şi tâlhării. Are 61 de ani și este din București. Ultima condamnare a primit-o în 2014, după ce, în Vinerea Mare, a violat o femeie într-un parc din Buzău, la mai puţin de o lună după ce fusese eliberat condiţionat.

(CITEȘTE AICI: ”VIOLATORUL DIN HERĂSTRĂU” A CERUT SĂ FIE ELIBERAT, IAR INSTANȚA A DECIS CĂ…)

Recent, fusese pus în libertate. Nu i-a plăcut, însă, deloc afară. A fost prins, sâmbăta trecută, în flagrant, în timp ce agresa fizic o tânără de 27 ani, obligând-o să întrețină raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată, de pe un teren viran, din Sectorul 1 al Capitalei. Asta după ce, cu câteva ore înainte, violase o altă tânără. A fost arestat pentru 30 de zile.

Fabrica țuică de mere în celulă!

Dacă, în urmă cu o zi, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, în exclusivitate, cu ce gând diabolic părăsise Iulian Fenzel închisoarea (TOATĂ POVESTEA AICI), acum vă dezvăluim ce viață ducea după gratii și ce afacere intenționa să-și deschidă chiar în locul unde își ispășea ultima dintre condamnări.

Era foarte inteligent, deși a citit doar două cărți în viața lui. Spre exemplu, l-a dus capul să facă alcool în pușcărie. A făcut rost de o cutie de ness, a găurit-o special și rădea mere, le punea la macerat. Avea un fel de instalație de țuică, un cazan improvizat chiar la el în celulă. Când a dat drumul la «afacere», solicita mere în schimbul oricărui favor. Le spunea deținuților: «Vrei să-ți pregătesc dosarul, să-ți completez hârtiile ca să ai șanse să fii eliberat? Adu-mi niște mere. Un kilogram, două…» Și astfel își deschisese o adevărată distilerie chiar în celulă”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, unul dintre colegii de detenție pe care i-a avut Iulian Fenzel la Penitenciarul Brăila.

(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU VIOLATORUL DIN VASLUI, LA SCURT TIMP DUPĂ ELIBERARE)

Iulian Fenzel, cerere pentru a deschide o tarabă în penitenciar

Cel cunoscut drept “avocatul penitenciarelor” a primit ultima condamnare în urmă cu cinci ani. A violat-o atunci chiar pe mama unui procuror DIICOT. A luat 12 ani și, în plus, instanța l-a obligat la plata a 100.000 de euro daune pentru partea vătămată.

Cum Iulian Fenzel este în incapacitate de plată, s-a gândit să pornească o mică afacere după gratii.

A făcut cerere la conducerea penitenciarului și a solicitat să i se permită să deschidă un fel de magazin în închisoare, un fel de tarabă, unde să vândă ciorapi, bocanci, lenjerie intimă, ce au nevoie deținuții. Când un deținut îi solicita ajutorul, avea nevoie să i se completeze o hârtie, Iulian Fenzel îi solicita ciorapi, teniși, bocanci… Nu conta mărimea… Pe toate acestea dorea să le scoată la vânzare, să facă rost de bani pentru a plăti daunele către mama procurorului DIICOT pe care a violat-o. Asta a scris în cerere că va face cu banii pe care i-ar câștiga din afacerea cu taraba”, au mai povestit sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Condamnat prima oară în 2003

Iulian Fenzel a fost condamnat prima oară pentru viol în 2003, când a primit 12 ani de detenţie. El a fost însă eliberat mai devreme, pentru bună purtare, de Judecătoria Moreni. În februarie 2009, acesta a violat, în Parcul Herăstrău, o bucureşteancă, pe care a şi tâlhărit-o. A plecat, apoi, la Focşani, unde, împreună cu doi complici, a furat din sediul unei firme o geantă în care se aflau 200.000 de lei.

(NU RATA: UN BĂRBAT DIN BUCUREȘTI ȘI-A VIOLAT FIICA VITREGĂ TIMP DE 9 ANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.