Cinci dintre cei mai rapizi cititori Automarket vor avea ocazia de a testa noua generație Renault Megane RS pe circuitul Motorpark de la Adâncata. Tot ce trebuie să facă e să ne demonstreze că sunt rapizi în Jocul Reflexelor.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Automarket dă astăzi startul unui concurs interesant în urma căruia 5 dintre cititorii site-ului nostru vor avea ocazia de a testa pe un circuit adevărat noua generație Renault Megane RS.

Noul Megane RS a fost prezentat oficial în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul francez este reprezentantul mărcii Renault în foarte disputatul segment al hot hatch-urilor compacte și, odată cu noua generație, dispune de un motor turbo de 1.8 litri care dezvoltă 280 de cai putere transmiși către puntea față. Noutatea absolută este implementarea unui sistem de direcție integrală 4Control (toate cele patru roți virează când cel de la volan învârte volanul), element care promite o ținută de drum sprotivă accentuată. Sportiva franceză poate fi comandată atât cu transmisie manuală, cât și într-o versiune cu transmisie automată cu dublu ambreiaj.

Există, de asemenea, două setări de șasiu puse la dispoziția clienților: Sport și Cup. Ultima oferăsuspensii mai rigide și setări ale sistemului de propulsie și ale direcției concentrate pe performanțele de pe circuit.

Mai multe detalii despre noul Megane RS puteți citi pe site-ul oficial al mărcii Renault.

Cum intri în concurs

Concursul Automarket vă dă ocazia să jucați rolul unui pilot de Formula 1 și vă testează reflexele într-un joc contratimp inspirat din antrenamentele pe care le fac membrii echipei Renault Sport Formula 1 Team. Jocul Reflexelor se desfășoară pe parcursul a 60 de secunde în care cei mai rapizi dintre cititorii Automarket vor fi invitați în 8 mai pe circuitul Motorpark de la Adâncata pentru o sesiune de teste în care vor avea ocazia să piloteze noul Megane RS sub îndrumarea tehnică a instructorilor mărcii franceze.

Jocul și regulamentul concursului sunt disponibile AICI până în 6 mai. Câștigătorii vor fi anunțați în cursul zilei de luni, 7 mai, iar sesiunea de teste va avea loc în după-amiază zilei de 8 mai.

Sursa articolului