Dacă folosești WhatsApp, mai mult ca sigur ai avut și tu problema asta – ești pe mai multe grupuri care te spamează toată ziua, iar atunci când chiar te interesează o informație și vrei să o cauți nu prea ai cum. Din fericire, zilele alea au luat sfârșit deoarece WhatsApp a venit cu o funcție care rezolvă problema.

Aplicația folosește un instrument de tip „catch up” care îți permite să derulezi rapid mesajele în care ești menționat sau în care cineva ți-a răspuns. Pentru a face asta, trebui să apeși pe butonul de „@”, care apare în colțul din dreapta jos al chat-ului.

Serviciul de mesagerie deținut de Facebook a anunțat, de asemenea, că chat-urile grupurilor vor avea o scurtă descriere care să indice scopul chat-ului. Acesta poate fi găsit în opțiunea de „Add group description”, care se află în secțiunea de „Group info”. Descrierea respectivă va apărea în momentul în care o nouă persoană se va alătura grupului.

În plus, WhatsApp a mai adăugat o opțiune care le oferă mai mult control administratorilor de grup (admin). Astfel, va fi la latitudinea lor dacă celelalte persoane din grup vor putea schimba subiectul, pictograma și descrierea grupului – lucruri care înainte puteau fi făcute de oricine și care pot fi modificate în secțiunea de „Group Settings”.

„De asemenea, am introdus o funcție prin care utilizatorii să nu mai poată fi adăugați de mai multe ori în grupurile pe care le-au părăsit”, a declarat compania în postul de pe blog care anunță lansarea. În plus, creatorii grupurilor nu mai pot fi eliminați acum din grupurile pe care le-au inițiat.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de noile îmbunătățiri este să te duci în App Store (pentru Iphone) și în Google Play (pentru Android) și să apeși pe butonul de actualizare.

Sursa articolului