Scandal la Kanal D! Andreea Mantea a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: „Să vă fie rușine”

0
8

Andreea Mantea a fost obligată să facă față – pentru a câta oară? – unui scandal la ”Puterea Dragostei”. Și, firește, celebra prezentatoare TV nu s-a mai putut abține și a răbufnit. 

Andreea a fost și este nemulțumită de unii dintre concurenții de la ”Puterea Dragostei”, fiindcă aceștia încalcă regulile ”jocului”. Acum, Ricardo, Raluca, Simina, Lavinia, Alex Zănoagă, Mary, Bianca și Alexandru au ieșit îb club, cu toate că o astfel de ”aventură” era interzisă.

Andreea Mantea le-a spus concurenților respectivi că nu merită să fie în acest show. „Nu meritați șansa asta, vă spun sincer că nu o meritați. Nu meritați să fiți aici, nu meritați să trăiți așa ceva, v-am spus încă de la început. Rușine, nu meritați șansa asta. Îmi pare rău, vor fi luate niște decizii, nu știu care vor fi, o să vi le comunic în curând. Să vă fie rușine, jur că m-ați dezamăgit”.

Andreea Mantea, dezamăgită – pentru a câta oară? – de unii dintre concurenții de la ”Puterea Dragostei”

Ieșiți afară, că în două zile relația voastră o să fie praf”

Nici Raluca nu a scăpat de mustrările Andreei. „Ești liderul casei, ai fost favoritul săptămânii trecute, ai atâția susținători, atâția oameni pe care tu îi dezamăgești acum. Oameni buni, fata asta nu dă doi bani pe regulamentul nostru! De ce ai acceptat să te întâlnești cu Ricardo în afara competiției?”

„Pentru că îl iubesc”, a fost răspunsul Ralucăi.

Iar Andreea Mantea a izbucnit: „Duceți-vă afară și trăiți-vă iubirea afară! (…) Ieșiți afară, că în două zile relația voastră o să fie praf. Vor veni încă două ca Roxana și gata. Pe ce limbă să vă spun?”, a mai spus Andreea Mantea.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.