Sosesc noi promoții din partea retailerilor astăzi, o zi în care avem parte de reduceri pentru o gamă variată de produse. Veți găsi în lista de mai jos link-uri către campaniile desfășurate în online ce propun diverse produse, de la nelipsitele electronice, până la cărți, sau produse din zona de Fashion. Există chiar și o ofertă atractivă pentru cumpărături din Supermarket, dar și altele pe care le descoperiți mai jos.

Produsul Erou al zilei:

Astăzi în categoria „produsul zilei” avem ceva pentru PC-ul sau laptop-ul vostru și anume un SSD de 250 GB de la Samsung. Acesta se numește Samsung EVO 250 GB 2.5 inch și avem de-a face cu un produs ce oferă viteze superioare atât la scriere, cât și la citire față de un HDD clasic. Atinge până la 550 MB/s la citire și 520 MB/s la scriere, iar avantajul îl reprezintă rularea mai rapidă a programelor și reducerea timpului de boot. Prețul este de 379 lei în oferta PC Garage! 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Sursa articolului