Telefoane Mobile

eMAG are reduceri de până la 40% pentru telefoanele mobile din portofoliul companiei brașovene Allview. 

Toate detaliile sunt în magazinul online.

Cel mai ieftin feature phone costă 68 lei – Allview L7 și aduce conectivitate dual-sim. La 169 lei îl găsiți pe Allview M9 Jump, feature phone cu certificare IP67 în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful, display protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, 3G pe partea de conectivitate, cameră de 5 Megapixeli.

Cel mai ieftin smartphone este Allview P42 la 189 lei (Android 6.0 Marshmallow cu intefață stoc, display de 4 inch, cameră de 5 Megapixeli cu LED flash). În segmentul low-cost l-aș recomanda pe Allview X4 Soul Mini la 399 lei (cititor de amprentă, Android 7.0 Nougat, display de 5 inch cu rezoluție HD protejat cu sticlă DragonTrail Glass, 2 GB RAM + 16 GB stocare, cameră de 13 Megapixeli cu LED flash + cameră frontală de 8 Megapixeli, conectivitate 4G pe TDD și FDD-LTE).

Unul dintre cele mai ieftine telefoane mobile cu aspect 18:9 este Allview V3 Viper, telefon ce a venit din fabrică cu Android 8.0 Oreo + asistentul vocal AVI. Cei ce caută un battery phone se pot orienta spre Allview P9 Energy (baterie de 5000 mAh, display AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție FHD, MediaTek Helio P10 + 4 GB RAM și 64 GB stocare).

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.


Sursa articolului