Răspunsul dat de Mandachi lui Dragnea, după ce şeful PSD l-a făcut „şmecher” care „urlă” că a făcut un metru de autostradă

0
5


„Nu vreau să comentez reacţia asta, dar vă spun că sunt la doi metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro, să fiu sub pământ din cauza lipsei de autostrăzi în România”, a spus Mandachi, la Digi 24.

„Nu comentez declaraţii politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a adăugat omul de afaceri.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a iniţiat protestul pentru autostrăzi şi a construit, pe banii lui, un metru de drum, spunând că putea să doneze fondurile, nu să facă circ.

„Ca să ţipe unii acum că nu fac autostrăzi. Şi nişte şmecheri să urle că au făcut un metru de autostradă, când astăzi încep lucrările la Autostrada Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care am înţeţels că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăştia putea să îi doneze”, a spus Dragnea.

Anunţat în urmă cu 11 zile, protestul iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul naţional, iar vineri, mii de oameni au oprit lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.