Din ce in ce mai mult este vorba depre protejarea identitatii persoanlor si confidentialitatea datelor personale dar in acelasi timp sa existe o anumita transparenta intre oameni si firmele care asigura aceasta protectie a datelor. Printre cele mai utile si mai eficiente software-uri din lume in acest domeniu este Todo Backup de la EaseUS care ne poate proteja datele de pe un calculator sau laptop impotriva oricarui inamic cibernetic si numai.

Backup-ul zilnic al datelor importante este cea mai eficienta solutie pentru a ne asigura ca acestea isi pastreaza integritatea si raman confidentiale. Todo Backup are capacitatea de a realiza copii de rezerva la intreg sistemul, atat fisiere cat si programe si configuratiile acestora. Putem realiza backup si la nivel de fisier, unde putem alege la ce fisiere sa se realizeze in mod constant copii de rezerva.

Todo Backup ne poate fi de folos si atunci cand este nevoie sa schimbam sistemul de operare, avand posibilitatea de a crea o copie a acestuia folosit software-ul Disk Clone Utility. Dupa schimbarea sistemului de operare fisierele si datele pot fi restaurate asa cum dorim. In special pentruWindows 10 unde programul realizeaza o clona a acestuia care poate fi transferata cu usurinta pe o unitate SSD.

De la un utilizator la altul avem la dispozitie 3 variante ale programului: Free, Home si Workstation. Varianta Free ne permite doar sa realiza procese de backup a fisierelor, partitiilor sau sistemelor si ne ofera module complete de backup. Varianta Home ne ofera cateva optiuni in plus, precum posibilitatea transferului unui sistem pe un alt calculator, notificarile prin email si prin Outlook email, copii offsite si realizarea de tabele cu fiecare eveniment(proces) care are loc. Cea mai completa este varianta Workstation, destinata in special business-urilor care le permite utilizatorilor sa linii de comanda pentru backup o manageriere centralizata a backup-urilor.

rca-ieftin.ro

Sursa articolului