Submarinul de 4 milioane de dolari al celor de la Aston Martin va intra în producție în acest an, iar prezentarea oficială va avea loc în următoarele luni, potrivit unui anunț al constructorului britanic.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Prezentat în urmă cu aproximativ jumătate de an, “Project Neptune” este un submarin de lux cu o capacitate de 3 persoane, fiind rezultatul unei colaborări între Aston Martin Consulting (divizia de design a companiei) și Triton Submarines, o firmă americană care face submarine de lux de mai bine de 10 de ani.

Aston Martin a anunțat acum că vehiculul acvatic a depășit faza designului final și va intra în curând în producție. Cu o înălțime de 1.8 metri și o greutate de 4.000 de kilograme, submarinul de la Aston Martin se poate scufunda până la 500 de metri sub apă și are o viteză de circa 6 km/h.

Britanicii susțin că submarinul de lux va fi produs în doar 12 exemplare exclusiviste, cu un preț de aproximativ 4 milioane de dolari fiecare, iar prezentarea oficială va avea loc până la sfârșitul acestui an.

Via Aston Martin

Sursa articolului