Telefoane Mobile

Un startup din Elveția se pregătește să lanseze un smartphone cu tehnologia blockchain la pachet. Numele ales pentru noul brand – Finney. 

Primele informații: display de 6 inch cu aspect 18:9, procesor Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM și 128  GB spațiu de stocare, rulează Android 8.1 Oreo, cameră principală de 12 Megapixeli cu f/1.8 și frontală de 8 Megapixeli cu f/2.2, baterie de 3000 mAh cu încărcare de la 0 – 50% în 30 de minute. Telefonul ar dispune de certificare IP52, spatele îmbrăcat în sticlă Gorilla Glass.

Preț – 999 dolari.

Ar fi ajuns la un acord de producție cu Foxconn International Holding și ar fi fost în discuție pentru o bună perioadă de timp în a colabora cu Huawei pentru lansarea telefonului cu tehnologie blockchain.

Mai multe detalii în materialul video:

Sursa: BusinessWire.com

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.


Sursa articolului