Prima reacție a Roxanei Vancea, după ce Mihai Bendeac a anunțat că va fi tătic!

0
20

La scurt timp după ce Mihai Bendeac a ”detonat” bomba zilei în showbuiz-ul românesc,  actorul și-a anunțat colegii că, de curând, a aflat că va avea un copil, fosta iubită a artistului a oferit primele declarații. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile uluitoare ale Roxanei Vancea.(CITEȘTE ȘI: VESTE BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! „MIHAI BENDEAC VA FI TĂTIC”)

Contactată de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Roxana Vancea a oferit o declarație de-a dreptul uluitoare despre faptul că fostul ei iubit a anunțat că va fi tătic.(NU RATA, AICI: BREAKING NEWS ROMÂNCA DE 25 DE ANI CARE ȘI-A SCOS VIRGINITATEA LA VÂNZARE A PRIMIT O ”OFERTĂ” DE 1,5 MILIOANE €!)

”Nu vreau să comentez. Cred că își bate joc de de voi. Nu am nicio părere despre această situație”, a declarat Roxana Vancea, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

Mihai Bendeac a anunțat că va fi tătic!

Mihai Bendeac va fi tătic!”

Revederea juraților în noul sezon iUmor a venit cu o veste care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. În timp ce se puneau la punct cu noutățile din viața fiecăruia, Mihai Bendeac și-a anunțat colegii că, de curând, a aflat că va avea un copil. Vestea i-a uimit pe unii, în timp ce alții au mărturisit că le vine greu să creadă.(NU RATA, AICI: ROMÂNCA LUI MAYWEATHER L-A ”SPIONAT” PE CELEBRUL JAMES BOND ÎNTR-UN HOTEL DIN EMIRATE: ”E UN TIP ȘARMANT…”)

Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…”, a remarcat Delia, în timp ce Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț au mărturisit că au ceva îndoieli.

Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu”, a spus Mihai Bendeac încercând să încheie situația. Din păcate, colegii săi nu au vrut și ei să închidă subiectul atât de repede, după cum se va putea vedea sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție a celui de-al șaselea sezon iUmor.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.