Exista lenjerie pentru care pretul nu reflecta nici pe departe, in sens negativ sau pozitiv, valoarea lor! Vara bate la usa, gradinile sunt inflorite, lumina patrunde si in cele mai intunecate unghere, sa invatam deci lentia pozitivitatii de la natura si sa vorbim despre pret lenjerii in care nu intra nici frumusetea, nici rezistenta, nici contributia lor la sanatate si somn odihnitor.
Asa sunt toate produsele din magazinul Lenjeriiromania.ro: lenjeriile din bumbac, cele din bumbac satinat, lenjeriile cocolino, din finet sau jacqard, lenjeriile cu imprimeuri 3d si cele pentru copii.
Sa inventariem ceea ce ar trebui sa reflecte pretul:
-calitatea premium a materialelor. Toate lenjeriile sunt din materiale nontoxice, fine, care se pastreaza foarte bine in timp si au o durata mare de viata. In plus, nu se face economie de material, acesta nu intra la apa, asa ca si dupa zeci de spalari cearsaful pilotei sau cel de pat va fi la fel de incapator si de performant
-imprimeruile si cusaturile. Colorantii utilizati pentru imprimeurile fermecatoare nu se iau la spalat si nu provoaca alergii oculare sau respiratorii, iar cusaturile lenjeriei nu cedeaza fiindca sunt facute cu simtul raspunderii
-comportamentul prietenos fata de piele al lenjeriei, dar si capacitatea de a functiona ca o bariera termica si de a fi racoroasa vara si calduroasa iarna
-atmosfera de optimism pe care o intretine in casa.
Am putea spune, fara sa exageram, ca furnizorii de lenjerii de la magazinul amintit mai sus desfasoara prin activitatea lor programul de educare in masa a consumatorilor despre legatura dintre calitatea unei lenjerii-sanatatea pe care o ofera si pretul acesteia, iar reducerile substantiale de pret sunt concesii facute conationalilor pentru a le oferi accesul nelimitat la lenjerii sanatoase la propriu si la figurat.
O lenjerie sanatoasa este izvor de sanatate pentru cei care o folosesc.
Ofertele de pe site-ul magazinului incita la facut provizii fiind foarte tentante. Cum sa nu cumperi mult, daca poti profita de urmatoarele facilitati de achizitie:
-1+1 gratis
-1+2 gratis
-1+3 gratis?
Cum sa nu plasezi comenzi pentru cei dragi, daca lenjeriile pentru copii sunt cu 32-52% mai ieftine?
189 de lei costa o lenjerie de lux, realizata din bumbac si insertii din matase pe diferite fonduri si cu imprimeuri pentru toate gusturile.
Cu 35% mai putin, adica 129 de lei costa o lenjerie compusa din 6 piese din finet, materialul copilariei si confortului nostru. Parca simt si acum cand pipai lenjeria sau ma odihnesc pe ea bratele calde ale bunicilor plecate in lumea de dincolo.
La lichidari de stocuri, o lenjerie buna poate fi cumparata cu 49 de lei.
Este marfa pentru tot omul care doreste sa aiba patul asigurat si un certificat de garantie a sanatatii. O lenjerie din acest magazin aduce:
-veselie in casa prin culorile vii si aspectul ei.
-somn usor si linistit
-caldura sau racoare, dupa nevoie
-ochi sanatosi, sistem respirator perfect, ten nezgariat si piele neagresata
Spuneti-mi, va rog, acum, daca aceste lenjerii minunate au un pret corect sau unul stabilit in asa fel, incat toti oamenii sa se bucure de terapia somnului sanatos prin intermediul lenjeriei sanatoase!

rca-ieftin.ro

Sursa articolului