Chiar în prima săptămână a lunii iunie cei de la ASUS au organizat pe plan local un eveniment de presă special, acolo unde l-am zărit și pe ZenFone 5z și unde am aflat că debutul va avea loc curând la noi în țară. Așteptarea ia sfârșit astăzi când încep primele listări ale dispozitivului, motiv pentru care punem la cale un articol de tip Preț și Disponibilitate prin care veți afla sumele de comercializare și stadiul disponibilității!

ZenFone 5z

Știți încă din cadrul târgului MWC 2018 faptul că acest telefon poartă un design identic cu varianta standard ZenFone 5, modificările serioase regăsindu-se la interior. Ecranul de 6.2 inch cu rezoluție FHD+ rămâne neschimbat, dar primim aici un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 – soluție adoptată de terminalele de top ale anului 2018.

ASUS ZenFone 5z, prețuri în România:

 

Preț

Disponibilitate
Altex    
Cel    
eMAG 2.349 lei În stoc
evoMAG    
F64    
Flanco    
QuickMobile    
Orange    
Vodafone    
Digi Mobil     
Telekom    

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Are și 4, 6 sau chiar 8 GB de RAM în funcție de varianta aleasă și spațiul de stocare flash ajunge până la 256 GB, existând totuși și slot microSD pe toate versiunile. O cameră duală de 12 + 8 megapixeli capabilă de bokeh și captură wide se află în spate, iar la bord mai primim cameră selfie de 8 megapixeli, difuzoare stereo, scanner de amprente, port USB Type-C și chiar jack audio.

Rulează Android Oreo din fabrică și bateria de 3300 mAh se încarcă rapid la 9V/2A 18W. ZenFone 5z este disponbil pe argintiu la un preț de numai 2.349 lei (eMAG), sumă ce îi confirmă statutul de cel mai accesibil flagship cu procesor Snapdragon 845 de pe piață locală la ora actuală!

Sursa articolului