Premiile Grammy 2019. Cele mai nereușite ținute purtate de staruri

0
37

Ediția cu numărul 61 a premiilor Grammy s-a bucurat de o audiență uriașă, oferind și un câștigător surpriză – Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obţinut trei premii, pentru piesa „This Is America”. 

Premiile au fost decernate duminică seara, la Los Angeles, iar piesa ”This is America” – care se referă la identitatea populaţiei de culoare şi brutalitatea poliţiei – a fost desemnată cel mai bun cântec al anului.

Dar nu numai piesele au atras atenția spectatorilor și telespectatorilor din lumea întreagă. Vedetele au defilat pe covorul roșu, iar privirile tuturor s-au fixat asupra ținutelor alese. Dacă unele au fost considerate extraordinare din punct de vedere vizual și aplaudate la scenă deschisă, altele au confirmat ideea că – atunci când ești vedetă – poți cădea foarte ușor în penibil, în pofida faptului că ținuta este realizată de un celebru creator de modă.

Totuși, fiecare vedetă are preferințele sale, iar o concluzie finală ar fi doar aceea că nimic nu ne mai poate surprinde dacă vorbim despre ținute extravagante, controversate și despre oferta multicoloră prezentă pe… covorul roșu. Bineînțeles, gusturile nu se discută, iar GALERIA FOTO vă va convinge de asta!

Citește și: PREMIILE GRAMMY 2019. A FOST ALES MARELE CÂȘTIGĂTOR, DUMINICĂ SEARĂ, LA LOS ANGELES

Anna KendrickCancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.