Dacia Duster a reușit să intre, în premieră, în topul celor mai vândute SUV-uri din Germania, pe poziția a zecea, după vânzările înregistrate în primele trei luni din 2018. În plus, Duster este pe locul 4 în clasamentul SUV-urilor compacte.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Dacia Duster a reușit o performanță notabilă pe cea mai importantă piață auto din Europa. SUV-ul românesc a intrat în clasamentul celor mai vândute SUV-uri din Germania, pe poziția a zecea, având o creștere de 62% în luna martie, respectiv 2.192 de unități livrate.

În total, în primele trei luni din 2018, nemții au cumpărat 5.225 de exemplare Dacia Duster, cu 19.7% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Potrivit datelor autorității germane de transport KBA, citate de Profit.ro, cele mai vândute SUV-uri din Germania au fost Ford Kuga, BMW X1 și Nissan Qashqai.

Pe segmentul SUV-urilor compacte, Dacia Duster s-a clasat pe locul 4, podiumul fiind completat, în ordine, de VW T-Roc, Opel Mokka și Opel Crossland.

În Germania, Dacia Duster are un preț de pornire mai mic decât în România, respectiv 11.490 de euro. În țară, Duster pornește de la 12.650 de euro (TVA inclus) prin Programul Rabla.

Via Profit.ro

Sursa articolului