Televizoare

Luna aprilie vine cu o noutate în materie de televizoare pentru piaţa din România: Philips 7303. Acest model de televizor Philips vine în două versiuni, 43 şi 65 inci şi dispune de câteva caracteristici premium:

  • Ambilight pe 3 laturi – cu ajutorul led-urilor montate pe spatele panoului, televizorul Philips 7303 reușește să creeze o lumină ambientală care prelungește armonios acțiunea de pe ecran pe pereţii încăperii;
  • Funcţii de ultimă generaţie – televizorul este dotat cu funcții care fac mult mai plăcută interacțiunea utilizatorului cu propriul televizor. Acest model vine însoțit de o telecomandă cu tastatură și microfon. Tastatura permite utilizarea sistemului de operare Android și navigarea pe internet, în timp ce microfonul va putea fi folosit la activarea Google Assistant. Philips 7303 include şi funcţiile Google Cast şi screen mirroring;
  • Procesorul de imagine Philips P5 Perfect Engine – mulţumită acestui procesor, televizorul este gata să livreze imagini foarte detaliate, poate atinge un nivel de contrast foarte ridicat şi este capabil să reproducă nuanțe vii de culori. Philips 7303 mai include şi funcţia Micro Dimming Pro ce optimizează contrastul televizorului în funcție de condițiile de iluminat din cameră.

Philips 7303 dispune de un procesor quad-core, 16 GB spaţiu de stocare şi sistemul de operare Android TV. Noul televizor poate fi achiziţionat în România la un preţ de pornire de 2999 lei.

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.