(P) Escapadă de primăvară în stil lipovenesc, la Gulliver Delta Resort | Călătorii, Divertisment

0
18

Profită de reducerile de până la 40% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile la tarife accesibile de la 826 lei/persoană. Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, conform programului ales.

Vacanță lipovenească la Gulliver Delta Resort 4*

Așezat idilic pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol se află Gulliver Delta Resort 4*, un hotel tipic lipovenesc, unde vacanțele în familie sunt memorabile. Turiștii care vor să se răsfețe, găsesc în cadrul resortului o grădină luxuriantă cu hamace și balansoare, ponton de pescuit, loc de joacă pentru copii și piscină.

O plimbare cu barca pe lacurile și canalele mozaicate de vegetație este obligatorie odată ce ai ajuns în Delta Dunării. Este cel mai bun mod prin care poți observa păsările și vegetația deasă. Rezervația Biosferei este casă pentru un număr impresionant de viețuitoare ocupând locul 3 mondial ca importanță ecologică. Tot aici este întâlnită cea mai mare și compactă zonă de stufăriș din lume, cea mai mare comunitate de pelicani comuni din Europa și cele mai frumoase plaje sălbatice de la Marea Neagră.

Răsfăț culinar, relaxare la plajă și drumeții în pădurea de nisip

Dacă ești gurmand pregătește-te ca în această vacanță să fii delectat cu cele mai delicioase preparate din pește și mâncăruri tipic lipovenești. Încearcă ciorba storceag din sturion proaspăt pregătită la ceaun pe malul Dunării, saramură din mai multe feluri de pește, somn umplut cu legume, crap la proțap, scrumbie în jar și salată de icre de știucă, totul servit alături de cele mai bune vederi asupra paradisului natural.

O vacanță în Delta Dunării înseamnă mai întâi de toate – relaxare, așa că nu poți pleca de aici până nu dai o fugă la Sulina sau Sfântu Gheorghe, acolo unde se arcuiesc cele mai frumoase plaje sălbatice din Europa, formate la locul unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră.

Cea mai importantă pădure de nisip și cea mai veche rezervație din România, Pădurea Letea ascunde trasee nemarcate umbrite de stejari seculari cu trunchiuri contorsionate de care stau agățate liane grecești și viță de vie sălbatică, dune de și ultimii cai sălbatici din Europa.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 826 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 892 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 892 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 959 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Unica.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.