Vara este celebrată de către operatorul Orange România prin reduceri tare atractive, mai precis prin intermediul campaniei Happy Days care se desfășoară în perioada 5 – 17 iunie. Se oferă discount-uri de până la 150 euro la telefoanele selectate ce pot fi achiziționat doar din magazinul online alături de prelungirea sau modificarea abonamentului existent, sau la activarea unui nou abonament.

Moto Z2 Play

De asemenea, Orange oferă 30% reducere la bateriile externe selectate pentru a nu rămâne fără acces la camera smartphone-ului din buzunar pe parcursul vacanței de vară. Extra, cei care aleg prelungirea, modificarea sau activarea unui nou abonament vor beneficia de o lună de abonament gratuit.

Printre ofertele din zona smartphone îl avem și pe Motorola Moto Z2 Play care în varianta de 64 GB poate fi achiziționat la un preț de doar 49 euro alături de abonamentul Orange ME 30. Pe listă se află și alte terminale interesante precum Nokia 8, Xperia XZ1, ba chiar și Xperia XZ Premium care le laudă cu un ecran 4K. Pe toate le găsiți exclusiv online în oferta orange.ro în limita stocului disponibil!

Sursa articolului