Facebook te scapa de o functie enervanta din Messenger. Este vorba de notificarea care te anunta ca esti conectat cu un prieten pe Messsenger, atunci cand iti da accept la cererea de prietenie, scriu cei de la Playtech.ro.

Facebook nu stie cum sa-si mai multumeasca clientii si sa le satisfaca toate dorintele de cand acestia si-au pierdut increderea in companie. Poate ca e doar o coincidenta, dar reprezentantii Facebook par sa acorde mai multa atentie ca niciodata utilizatorilor.

Unii dintre ei s-au plans de faptul ca notificarea „You Are Now Connected On Messenger with…” este inutila si stresanta pentru ca te induce in eroare. In consecinta, Facebook a promis ca o va elimina. Notificarea apare, dupa cum ai observat, atunci cand iti este acceptata sau tu accepti o cerere de prietenie de la o persoana sau cand un prieten vechi se reconecteaza la Messenger.

Afla toate detaliile despre noutatile pentru Facebook Messenger

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa articolului

Adaugă comentariu