O femeie de 71 de ani este considerată INVINCIBILĂ

0
10


Femeia suferă de o mutaţie genetică din cauza căreia nu simte niciun fel de durere şi, de asemenea, rănile ei se vindecă mult mai repede.

Doctorul Boffins consideră că minunea medicală – femeia de 71 de ani – poate ajuta la descoperirea unui tratament pentru vindecarea afecţiunilor dureroase cronice. „Superputerile” ei au fost descoperite abia în 2013, când nu a suferit niciun disconfort după intervenţia chirurgicală suferită în zona şoldului.

De asemena, femeia nu a simţit nicio durere nici în timpul unei intervenţii chirurgicale grave provocate de artrită la mâna stângă. Consultantul spitalului, unde a fost operată, Dr. Devjit Srivastava a verificat dosarele şi a constatat că nu i dăduseră niciodată analgezice în ciuda faptului că a născut de două ori şi a avut şi mai multe oase fracturate de-a lungul timpului.

Jo a declarat că: „Mi-au făcut teste cu diferite ace, dar nu am simţit nicio durere. Mi-au pus comprese fierbinţi, dar din nou nu am simţit nimic. Au trebuit să se oprească ştiind că îmi vor provoca răni, chiar dacă nu simţeam nimic.”

Femeia a fost capabilă să mănânce un chilli extraordinar de picant fără a avea niciun disconfort.

Experţii de la Universitatea din Londra şi Universitatea Oxford au studiat-o pe Jo, din Whitebridge, Inverness, timp de şase ani şi au găsit două mutaţii genetice care i-aau determinat această condiţie.

Jo Cameron este căsătorită cu Jim, în vârstă de 72 de ani -„Şi sunt şi foarte fericită, ceea ce îi deranjează pe oamenii.”

„Am decis că am să trăiesc până la 120 de ani, deoarece nu am niciun stres şi acesta este cel mai mare ‘criminal’.”

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.