Noi detalii despre atacul armat din Noua Zeelandă. Infractorul intenţiona să continue măcelul!

0
5

Principalul suspect în cazul celui mai groaznic atac armat în masă pe timp de pace din Noua Zeelandă intenţiona să continue masacrul dacă n-ar fi fost prins de poliţie, a declarat sâmbătă premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern, informează Reuters.

„Infractorul era în mişcare, iar în vehiculul în care era au fost găsite alte două arme de foc şi în mod absolut intenţia sa era aceea de a continua atacul”, a declarat Ardern reporterilor din Christchurch.

Atacatorul din Noua Zeelandă ar fi fost în România într-un moment cheie. Teroristul dement, îndrăgostit de țara noastră

Suspectul, identificat drept Brenton Harrison Tarrant, un cetăţean australian în vârstă de 28 de ani, a fost acuzat sâmbătă de crimă, într-o primă apariţie în faţa instanţei, deşi este posibil să i se aducă şi alte acuzaţii.

„Nu pot dezvălui complet în acest moment informaţiile, dar este clar că în acest atac teribil au fost prinşi copii mici”, a declarat Ardern referitor la victimele atacului.

Australianul de 28 de ani Brenton Tarrant, suspectul atacului asupra a două moschei din localitatea neo-zeelandeză Christchurch, soldat cu 49 de morţi, a apărut sâmbătă în faţa instanţei, care l-a acuzat de crimă.

Citiți și

Manifestul atacatorului din Noua Zeelandă. ”Am luat atitudine împotriva asaltului asupra civilizației”

Atac terorist în Noua Zeelandă. Atacatorul a scris numele mai multor români pe armeUltimele articole – Antena3.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.