Accesorii inteligente

MGT Educațional este un distribuitor IT&C din România ce și-a lărgit portofoliul de produse prin importul soluțiilor de navigație NAVITEL. 

Au organizat un eveniment de prezentare în București și de acolo am aflat că au început în urmă cu peste 10 ani dintr-un oraș al Rusiei – Novosibirsk. Fondatorul companiei a pornit cu o soluție de cartografiere și acesta a fost business-ul până în urmă cu 3 ani când au intrat pe piața de dispozitive (sisteme de navigație cu hărți dezvoltat in-house, camere DVR, tablete și dispozitive de tip 2-in-1 – navigație + cameră DVR etc).

Vârful de gamă pe dispozitive de navigație este NAVITEL E700 – display de 7 inch, procesor pe ARM Cortex-A7 la 800 MHz, Windows CE, slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB, hărți cu update gratuit – de 4 ori pe an, peste 5.000.000 de puncte de interes: restaurante, farmacii, bănci, benzinării, atracții turistice etc).

NAVITEL MR250 are forma unei oglinde retrovizoare cu funcția de DVR (cameră frontală cu unghi de vizualizare la 160 grade și cameră ce filmează la interior cu unghi de 85 grade). Filmează la 1080p cu 30 fps, senzor G ce permite activarea în caz de accidente.

NAVITEL RE900 este un combo: DVR + navigație offline. Interesant este că rulează Android 4.4 KitKat, dispune de un procesor quad-core la 1.3 GHz, 3G + radio FM, Wi-Fi și bluetooth 4.0, memorie internă de 16 GB și filmează la 1080p cu unghi de vizualizare de 140 grade. Sunt preinstalate hărți pentru 43 de țări. Este capabil să afișeze drumul din fața automobilului + indicațiile de navigație ca un overlay.

NAVITEL T700 3G este o tabletă cu funcții avansate de navigație la pachet. Dispune de indicații vocale, alerte SPEEDCAM, rute demo etc. Aș spune că este indicată pentru serviciile de taximetrie.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.


Sursa articolului