Mesajul transmis de CNP-ul tău. Dacă aceste cifre se repetă, atunci ești vizat

0
25

Există foarte multe ”mistere” ale Codului Numeric Personal, mulți oameni dorind să descopere în respectivele cifre diferite simboluri sau alăturări de cifre care să aibă o semnificație extraordinară pentru viața lor. 

Faptul că unele cifre se repetă nu ar trebui să înspăimânte pe nimeni, mai ales că primele cifre ale CNP-ul reprezintă sexul posesorului, ultimele două cifre ale anului în care s-a născut, luna – compusă tot din două cifre – și ziua nașteri. Însă rămân… celelalte, iar amatorii de simboluri ascunse oferă, acum, alte ipoteze. Este vorba, practic, de repetarea unor cifre și despre ceea ce ar simboliza fiecare caz în parte.

Prin urmare, dacă în CNP se repetă cifra:

1 – Înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, dar ții foarte mult la munca în echipă bine făcută. Ești un lider autentic.

2 – Ești o persoană extrem de sensibilă. Te simți bine doar dacă ești înconjurat de foarte mulți oameni. Dăruiești mult și primești puțin.

3 – Ești superficial în anumite aspecte, dar când vine vorba de dedicare pentru casă și muncă, ești în linia întâi.

4 – Ești destul de răzbunător din fire, însă niciodată nu îți duci la bun sfârșit planul de revanșă. Te aprinzi repede și te stingi la fel de rapid.

Citește și: UN BĂRBAT A APĂRUT ÎN POZA DE BULETIN CU SCOBITOAREA ÎN GURĂ! CE EXPLICAȚIE ARE

5 – Mulți îți spun că ești imatur pentru că te porți copilărește în anumite situații. Ești dornic de aventură și de asta ajungi departe.

6 – Ești prea bun cu oamenii care ți-au făcut rău și realizezi asta când e prea târziu. Ești o persoană sufletistă, muncitoare, încrezătoare în forțele proprii.

7 – Ești și tu destul de egoist, însă când vine vorba de ai tăi, îți dai și cămașa de pe tine.

8 – Vrei să strângi mulți bani, cu orice mijloace. Asta atrage cu sine multe dezamăgiri și multă suferință.

9 – Ești o persoană spirituală, veselă, care cu greu poate fi necăjită de cineva. Defectul tău este că ești prea aeriană de multe ori.

Citește și: SE SCHIMBĂ BULETINELE DE IDENTITATE! TOȚI ROMÂNII TREBUIE SĂ ȘTIE ASTA!Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.