Oficialii Mercedes afirmă că „aproape au rezolvat” negocierile cu Lewis Hamilton pentru un nou contract și exclud varianta ca pilotul britanic să-și dorească să concureze pentru o altă echipă.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Mercedes nu are contract cu niciun pilot pentru sezonul 2019, însă prioritatea echipei este prelungirea acordului cu Lewis Hamilton.

Cele două părți au anunțat anterior că poartă negocieri, iar directorul de motorsport Toto Wolff afirmă acum că acestea sunt aproape finalizate. În plus, austriacul nu este îngrijorat de posibilitatea ca Hamilton să plece la o altă echipă.

„Aproape am rezolvat totul. Nu vrem să-l pierdem și cred că nici nu vrea să plece. Totul este bine. În ultimele săptămâni am avut alte priorități, pentru că nu am fost mulțumiți de performanță și a trebuit să rezolvăm lucrurile. Avem nevoie de timp pentru a finaliza un contract și amândoi am decis să amânăm”, a declarat el.

Hamilton a confirmat că negocierile sunt în curs și susține că speră ca un anunț final să fie anunțat cât mai repede.

„Toți șefii Mercedes au fost la Barcelona și nu cred că există cineva care are îndoieli. Vorbim despre asta și nu sunt departe de finalizarea discuțiilor. Se va întâmpla, sper în viitorul apropiat”, a precizat el.

Via SkySports

Sursa articolului