În aceste zile retailerul chinez GeekBuying desfășoară o campanie specială de reduceri pentru purtabile, ofertă în care dăm și de smartband-ul numit Makibes HR3. Acesta se vinde la un preț tare bun și nu duce lipsă de dotări atractive după cum veți afla în rândurile de mai jos. Tot mai jos veți găsi și alte 3 recomandări din această categorie de gadget-uri purtabile ce beneficiază de prețuri bune!

Makibes HR3

Revenind la Makibes HR3, aflați că dispozitivul de față vine echipat cu ecran TFT color de 0.96 inch și că la nivel software avem parte de teme customizabile pentru ceas. Se oferă certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, iar un lucru bun de știut este că avem parte și de un senzor de puls ce monitorizează continuu ritmul cardiac al utilizatorului. 

Makibes HR3

Există desigur și un senzor pedometru pentru monitorizarea activității fizice (pași realizați, distanță parcursă, calorii arse), dar și o funcție de monitorizare a somnului, respectiv un reminder de sedentarism. Mai avem și funcția „raise to wake” prin care vom putea vedea datele necesare fără a interacționa cu ecranul.

Makibes HR3

Brățara inteligentă Makibes HR3 oferă baterie de 80 mAh care promite o autonomie de până la 7 zile și aflați că există o aplicație dedicată pentru iOS și Android. De asemenea, trebuie menționat că acest purtabil oferă funcția de notificări pentru apelurile sau mesajele primite pe smartphone. 

Prețul său este de doar 18.99 dolari în această perioadă și mai multe oferte din categoria de purtabile puteți găsi pe GeekBuying sau în lista de recomandări de mai jos.

Sursa articolului