”Măicuța l-a zăpăcit de la prima întâlnire!”

0
12

După 20 de ani de căsnicie, Aurel Tămaș a decis să se despartă de soția lui, Marieta, și să se mute cu o domnișoară cu 31 de ani mai tânără decât el. Cunoscutul folclorist a divorțat și se pare că a luat viața de la capăt cu iubita-fotomodel. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale despre Eliza Ancău, tânăra care l-a cucerit pe celebrul cântăreț.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI UNICE CU FINANȚATORUL-FANTOMĂ DIN FOTBALUL ROMÂNESC. EL ESTE MULTIMILIONARUL CARE L-A ÎNGENUNCHEAT PE GIGI BECALI!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor amănunte incredibile despre iubita-fotomodel a celebrului Aurel Tămaș, tânăra pentru care folcloristul a pus capăt mariajului de 20 de ani. (NU RATA, AICI: BOMBĂ ÎN TV! ALESSANDRA STOICESCU E ÎNSĂRCINATĂ)

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Eliza Ancău, tânăra în vârstă de 26 de ani, a surprins pe toată lumea în momentul în care a decis să își asume relația cu renumitul cântăreț de muzică populară. Și asta pentru că, în Cluj-Napoca, orașul natal al tinerei, Eliza era cunoscută drept o fată extrem de cuminte, care nu a ieșit vreodată din tipare. Sursele noastre au mai afirmat, de altfel, că Eliza provine dintr-o familie modestă. (NU RATA, AICI: SOȚIA A BĂGAT DIVORȚ DE FOSTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ!)

O știu ca pe o fată liniștită. Ea nu ieșea în cluburi și nu s-a făcut remarcată până acum. A fost o fată cuminte. De când s-a angajat la televiziunea respectivă, ea și-a schimbat temperamentul. Acolo l-a întâlnit pe Aurel Tămaș și cred că s-a înfiripat povestea de iubire. Măicuța l-a zăpăcit de la prima întâlnire. Toți prietenii ei au fost luați prin suprindere, nimeni nu s-a așteptat la asta. Dar, dacă ea este fericită, noi nu avem ce să comentăm”, ne-a mărturisit o apropiată a Elizei.

Eliza Ancău, iubita sexy a lui Aurel Tămaș

„Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea”

Aurel Tămaș a fost însurat timp de 20 de ani cu Marieta Tămaș, de profesie avocat, și au împreună un băiat de 18 ani. Cu toate că solistul s-a mutat împreună cu iubita sa și i-ar fi deschis o gogoșerie în Cluj pentru a o ține aproape, fosta sa soție ar continua să aibă sentimente puternice vizavi de cel care i-a fost alături o viață întreagă. (NU RATA, AICI: CUM L-AM FILMAT PE LOGODNICUL LUI BRIGITTE, ÎN TIMP CE FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE E ”SECHESTRATĂ” LA FERMĂ. IMAGINILE VORBESC DE LA SINE!)

„Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”, a declarat recent, pentru o publicație, fosta parteneră de viață a artistului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.