Liviu Dragnea, mesaj către Iohannis: „Ne-a făcut de râs”

0
44Președintele PSD Liviu Dragnea a organizat o conferință de presă, duminică seara, după ședința Comitetului Executiv Național, în care a vorbit despre bugetul de stat pe 2019 și a lansat noi acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea a spus că Iohannis ne-a făcut de râs, pentru că a blocat numirea unor ambasadori ai României.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că reprezentanţii coaliţiei mai aşteaptă puţin în privinţa propunerilor pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor, precizând că preşedintele trebuie să explice de ce nu îi vrea pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

„Decizia noastră este să mai aşteptăm puţin. Să vedem dacă domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis ne spune ceva, de ce nu a vrut, de ce nu îi vrea. Poate ne răspunde şi de ce blochează blocarea unor ambasadori”, a afirmat Dragnea într-o conferinţă de presă, adăugând că şeful statului l-a primit pe ambasadorul Israelului, în condiţiile în care România nu are reprezentant diplomatic în Israel de mulţi ani.

De asemenea, liderul PSD a afirmat că unul dintre pilonii pe care se va baza bugetul din 2019 îl reprezintă investiţiile, care vor fi asigurate atât la nivel naţional, cât şi la nivel local.

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.