Așa cum a promis acum câteva zile, Liviu Dragnea a încins grătarul în curtea sediului PSD din București, unde lumea pare că se distrează.

Acum câteva zile, Liviu Dragnea s-a gândit că n-ar fi rău să socializeze cu fanii care îi urmăresc profilul de Facebook. Mulți politicieni au oameni care se ocupă de conturile de pe rețelele sociale, însă Dragnea a ținut morțiș să arate că el este cel care-și administrează propriul cont.

A fost provocat de un oarecare Bogdan Lungu să pună un selfie pe pagina de Facebook, iar Liviu Dragnea s-a conformat rapid. La mijloc era și o navetă de bere pe care Lungu a promis-o dacă primește fotografia. Situația a escaladat destul de repede, astfel că s-a luat decizia ca pe 7 mai, să se facă grătar în curtea sediului PSD. Liviu aduce micii, Bogdan aduce berea.

Cam asta se întâmplă momentan în curtea sediului partidului, iar Lungu și Dragnea au avut parte de o discuție tete-a-tete, asezonată cu un mic și un pahar de bere, în timp ce microfoanele jurnaliștilor au fost lăsate la o parte.

Fără doar și poate, în seara asta vom avea parte de o mulțime de meme apărute în urma întâlnirii dintre cei doi, rămâne doar să așteptăm.

La evenimentul care a început la ora 17:00, peste 2.000 de persoane anunțaseră pe Facebook că vor participa la chermeza lui Dragnea și alte 7.000 de persoane s-au arătat interesate. Când reporterii Digi24 au ajuns la sediul PSD, puțin după ora 17:00, se pare că nu erau mai mult de 70 de oameni. Este posibil, însă, ca numărul lor să crească, mai ales că nu mereu ai ocazia să mănânci mici gratis de la Dragnea.

Bineînțeles, că și jurnaliștii au fost serviți cu mici, câte doi de fiecare, nu mai mulți, să ajungă la toată lumea.

Nu a lipsit nici scandalul, după cum era de așteptat. Câțiva protestatari au ridicat puțin tonul în fața sediului PSD și chiar au fost ceva încăierări.

Știre în curs de actualizare…

Sursa articolului