Cu toate că de obicei sud-coreenii de la LG aduceau rapid cele mai noi release-uri Android pe flagship-urile lansate în decursul unui an, de această dată situația a stat fix invers în cazul lui LG G6. Acest telefon lansat în primăvara lui 2017 primește abia acum actualizarea la Android 8.0 Oreo, update-ul fiind confirmat și de către utilizatorii români după cum aflăm prin intermediul grupului Mobilissimo de pe Facebook.

LG G6

Din comentariile utilizatorilor ce au făcut actualizarea la Android 8.0 Oreo pe LG G6 aflăm că pachetul software vine într-un pachet de aproximativ 1700 MB și că avem ceva schimbări la nivel de cameră foto unde se remarcă funcții noi. Schimbări se găsesc și în setări, iar de această dată interfața ar fi un pic mai atractivă decât anterior cu Nougat.

Pe lista de noutăți avem și un refresh pentru bara de notificări, emoji-uri redesenate, dar și funcția ce permite ascunderea butoanelor software din partea de jos a ecranului. Dacă descoperiți și alte schimbări aveți la dispoziție secțiunea de comentarii de mai jos pentru a ne informa și în cazul în care vreți să știți cum mai sunt prețurile lui LG G6, am făcut un update articolului Preț și Disponibilitate!

Sursa articolului