Cu scopul de a impulsiona programele de precomandă pentru cele mai noi flagship-uri, producătorii de smartphone-uri aleg să ofere diferite cadouri la achiziția în acest regim. De obicei nu se oferă cadouri deosebite, dar acum în 2018 situația pare a se schimba în mod pozitiv pentru client.

Dacă anterior cei de la Sony ofereau o pereche de căști HiFi de 300 euro la precomanda lui Xperia XZ2, iată că acum LG vine cu ceva și mai și. Oferta despre care aflăm se aplică doar în Canada momentan și implică oferirea unui televizor LG cu diagonală de 43 inch și rezoluție 4K Ultra HD la achiziția în regim de precomandă a smartphone-ului G7 ThinQ.

Modelul exact de televizor nu este specificat, dar chiar și așa este cel mai probabil vorba despre un dispozitiv care se vinde la cel puțin jumătate din prețul telefonului. Oferta este de departe atractivă și ar fi interesant de văzut dacă și filiala locală va opta pentru un asemenea cadou deosebit odată ce programul de precomandă debutează. V-ar tenta o asemenea promoție?

Sursa articolului