Compania chineză Leagoo a ajuns pe buzele multora anul trecut ca urmare a parteneriatului de sponsorizare încheiat cu echipa britanică de fotbal Tottenham Hotspur, dar în ciuda acestei colaborări care i-a adus un boost la capitolul popularitate, firma continuă să ofere clone de smartphone-uri pe piață, fără a sosi cu ceva unic și deosebit precum alți rivali precum Doogee fac în ultima vreme după cum descopeream aici.

Leagoo S10

Una dintre cele mai recente creații Leagoo este smartphone-ul Leagoo S10, un telefon care nu copiază doar un singur model din zona smartphone, ci chiar 3. Avem elemente împrumutate de la Huawei P20 Pro, un decupaj în ecran identic cu cel de pe Essential Phone și pentru ca pachetul să fie complet și modulul camerei duale a fost inspirat de iPhone X cu bliț în mijloc.

Leagoo S9

Mai mult de atât, Leagoo afirmă că telefonul va debuta pe data de 18 aprilie și că va fi cunoscut și sub denumirea de Leagoo X. Ca dotări ni se promite aici un pachet hardware compus din procesor Snapdragon 845 sau Helio P60, cameră triplă, 6 sau 8 GB RAM și 128 sau 256 GB de stocare flash. Va avea un ecran de 6 inch și vestea inedită este că telefonul ar adopta scanner de amprente integrat în ecran, lucru cam greu de crezut.

Pe lângă acest model, Leagoo va lansa și variantele Leagoo S9 și Leagoo S9 Pro, acesta din urmă oferind ecran de 6.18 inch, 4 GB RAM, 64 GB stocare și procesor MediaTek MT6763. 

Sursa articolului