La mulți ani, Nicolae Bănicioiu!

0
7

Nicolae Bănicioiu împlinește astăzi 40 de ani, ocazie cu care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îi urează un sincer “La mulți ani!”

Nicolae Bănicioiu s-a născut pe data de, în Râmnicu Vâlcea. Este un politician român, membru al Parlamentului României, ales succesiv începând cu 2004 din partea Partidului Social Democrat (PSD). În cadrul activității sale parlamentare, în legislatura 2004-2008, Nicolae Bănicioiu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Peru, Republica Slovacă și India.

În legislatura 2008-2012, Nicolae Bănicioiu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Singapore, Regatul Hașemit al Iordaniei și Republica Chile. În legislatura 2012-2016, Nicolae Bănicioiu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Singapore și Canada iar în legislatura 2016-2020,

Nicolae Bănicioiu este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Singapore, Irlanda și Canada. Nicolae Bănicioiu a fost ministrul sănătății în guvernul Ponta 3 și ministrul tineretului și sportului în guvernul Ponta 2.

În anul 2004, Nicolae Bănicioiu a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. În 2017, a demisionat din PSD și a trecut la Partidul Pro România.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.