Geanta, indiferent de materialul din care este confecționată este fără doar și poate accesoriu fără de care nu am putea ieși din casă. Totodată, pe lângă faptul că este foarte utilă și practică, geanta are rol și de a completa o ținută și de a scoate din anonimat.

De cele mai multe ori, noi femeile, ne îndreptăm atenția când dorim să cumpărăm o geanta spre cele care au un preț cât mai mic și sunt la modă. Nimic greșit în asta, dar dacă ești o persoană căruia nu-i place să schimbe geanta odată la câteva luni pentru că se demodează sau este prea uzată, te invit să rămâi alături de noi pentru a descoperi cele 3 motive pentru care ar trebui și tu să investești într-o geantă confecționată din piele 100% naturală.

 1. Gentile din piele naturală sunt de o calitate superioară față de cele cumpărate din magazine no name, de la colț de stradă.

Calitatea este prima caracteristică care ar trebui să te intereseze când vrei să-ți achiziționezi o geantă. Înclin să cred că fiecare dintre noi ne dorim un accesoriu de calitate, pe care să-l folosim o perioadă lungă de timp. Dacă tot dai un ban, măcar să te folosești de produsul cumpărat și să simți că merită investiția făcută și că ai luat cea mai bună alegere.

Pielea naturală este un material care rezistă în timp, prin urmare nu se uzează așa repede. Bineînțeles că există și câteva reguli importante pe care trebuie să le respecți cu strictețe dacă îți dorești să ai o geantă din piele pe care să o folosești ani buni de acum încolo. Și anume, pentru a preveni decolorarea trebuie ferită de razele solare, nu folosiți substanțe abrazive pentru a o curăța deoarece mai mult o veți strică. Geanta din piele se curăță cu o cârpă moale, prin mișcări ușoare, nu prin apăsare și frecare.

2. Geanta din piele nu se demodează în timp

Pielea naturală a fost dintotdeauna considerată ca fiind un material de lux. O geantă lăcuită, cu ștrasuri sau mai știu eu ce nebunii, realizată din material textil se va purta doar anul acesta, după care anul viitor va fi la modă altă geantă. Din punctul meu de vedere, gențile din piele vor fi mereu în tendințe, indiferent de anul în care ne aflăm.

3. Deși poate fi greu de crezut, în timp vei economisi bani dacă îți vei cumpăra acum o geantă din piele naturală.

Este adevărat că gențile din piele naturală au un preț mult mai mare față de cele din materiale textile. Dar, dacă stai să te gândești cu banii ce îi dai pe gențile din materiale textile îți ajung să îți cumperi o geantă de calitate. O geantă din piele este bună de purtat și 5 ani, dacă nu mai bine, depinde de cât de îngrijită este.

Dacă îți dorești să-ți achiziționezi o geantă din piele naturală, de o calitate superioară noi îți recomandăm site-ul peloro.ro . Aici vei găsi o gamă variată de modele, la cele mai bune prețuri. Gențile sunt confecționate direct în inima Italiei, și anume în Florența.

În continuare îți voi prezenta două genți superbe, care se găsesc pe site-ul menționat mai sus. Primul model este unul ce poate fi purtat atât ziua la birou, cât și seara. Albul poate fi asortat cu ușurință la orice ținută vei purta.

Geanta Cosmic Love

Cea de a două geantă este una superbă cu un model unic. Albastrul este o culoare divină, dar cei drept este puțin mai greu de asortat la ținute, dar nu imposibil.

Mai multe detalii despre gențile menționate mai sus găsiți la ei pe site.

rca-ieftin.ro

Sursa articolului