”Inversarea polilor. Iată ce ne așteaptă, fraților!”

0
15

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune înfiorătoare. Clarvăzătoarea trage un semnal de alarmă asupra fenomenelor meteorologice care vor urma.

Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă! Clarvăzătoarea a vorbit pe blogul ei despre inversarea polilor și despre fenomenele meteorlogice care se vor năpusti asuora noastră în perioada următoare. (CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNI CUTREMURĂTOARE: ”LUMEA VA FI PE TERMINATE!”)

„În această după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spune așa: „Oamenilor nu le-am lăsat mănuși, le-am lăsat zăpezi!” Prieteni dragi, vă gândiți și voi la ceea ce mă gândesc eu acum? Adică, la INVERSAREA POLILOR? Iată ce ne așteaptă, fraților! Înghețuri și zăpezi! Din ce cauză? INVERSAREA POLILOR; ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ!”, a anunțat Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare?

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere. (VEZI ȘI: „MULTI OAMENI MORTI SI MULTI RANITI” MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.