”În ultimii ani, și-a trăit bătrânețea cu demnitate și eleganță”

0
9

Zina Dumitrescu s-a stins din viață astăzi, 28 martie 2019, la 82 de ani. O țară întreagă s-a întristat la auzul veștii. Printre oamenii care au fost marcați de dispariția creatoarei de modă s-a numărat și Andreea Berecleanu.

Zina Dumitrescu s-a stins din viață, la 82 de ani, în camera de azil, acolo unde și-a petrecut ultimii ani din viață. Moartea creatoarei de modă a fost deplânsă de multă lume. Printre cei care au fost marcați de dispariția Zinei Dumitrescu s-a numărat și Andreea Berecleanu. (CITEȘTE ȘI: ZINA DUMITRESCU, O MAMĂ ÎNDURERATĂ. CARE ERA RELAȚIA CU FIUL EI)

Prezentatoarea TV a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, dar și o fotografie în memoria Zinei Dumitrescu.

„A fost atât de frumoasă încât a fost aleasă să joace în filme alături de actori mari. A fost talentată și harnică, explozivă și fascinantă. A avut intuiție și a știut să facă din meseria ei o afacere mai ales după 1990. În ultimii ani, și-a trăit bătrânețea cu demnitate și elegantă, înconjurată de oameni care i-au fost alături, deși nu făceau parte din familie. Doar că familia ei au reprezentat-o prietenii. Astăzi a ales să plece către alte zări!”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Zina Dumitrescu, agresată de tatăl copilului ei

Zina Dumitrescu a trăit o viață mai ceva ca-n filme. Toată lumea o știa pe celebra designeriță, dar puțini sunt cei care știu povestea ei de viață și dramele prin care a trecut. Prima oară s-a căsătorit cu regizorul Marin Negreanu, tatăl unicului ei fiu, Cătălin.  Apoi, s-a măritat cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1.  A mai fost căsătorită cu conferențiarul Costin Dumitrescu, care a murit în anul 2009.

Din primul mariaj, Zina Dumitrescu a rămas cu mari traume. Ttaăl copilului ei a agresat-o și creatoarea de modă a ajuns în comă, fiind la un pas de moarte. (VEZI ȘI: IOAN CASIAN, MEDICUL CARE A SUPRAVEGHEAT-O PE ZINA DUMITRESCU ÎN ULTIMELE CLIPE DE VIAȚĂ, FACE DEZVĂLUIRI: ”PRACTIC, DE DOUĂ ZILE…”)

„Într-o seară veneam de la o întâlnire cu prietenele mele. Am întârziat acasă 30 de minute, am ajuns mai târziu de ora la care îi spusesem inițial că voi veni. Când am intrat pe ușă, mi-a aruncat o oală de aăa în cap. A început scandalul.    În seara aceea, soțul meu a vrut să mă omoare. Am stat în comă patru nopți pentru că m-a dat cu capul de o țeavă de metal. M-am ales în urma loviturii cu o fractură de craniu. Doctorii mi-au spus că mai erau 3 mm ca să fac hemoragie în urma căreia muream”, rememorat Zina Dumitrescu într-un interviu.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.