”În realitate ea nu este așa”

0
23

Iată că a apărut și prima reacție a lui Cătălin Botezatu, după ce Bianca Drăgușanu și-a ieșit din fire la TV. 

Aflată în competiție împreună cu sora ei, Bianca Drăgușanu a clacat în cadrul emisiunii “Asia Express”. Oana trebuia să miroasă unele dintre condimentele din Sri Lanka și să le recunoască, în timp ce fosta prezentatoare TV a fost nevoită să traducă numele condimentelor în limba locală. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENTĂRI DUPĂ ACCIDENTĂRI LA “ASIA EXPRESS”! BIANCA DRĂGUȘANU, PRINTRE CEI CARE AU AVUT NEVOIE DE MEDIC)

Cu nervii întinși la maximum, epuizată și nemâncată, Bianca Drăgușanu s-a răstit la jurat. A aruncat în stânga și în dreapta cu înjurături și a fost la un pas de a renunța la competiție. Și dacă majoritatea vedetelor au criticat atitudinea Biancăi Drăgușanu, iată că designerul Cătălin Botezatu sare în apărarea ei.

”Eu cred ca existau două posibilităţi. Ori se va descurca de minune, ori își băga picioarele. Ea a ales a doua variantă. Din câte o știu, i-a mirosit ei ceva acolo, așa că și-a băgat picioarele! Este mofturoasă şi îi place luxul. În plus, comparativ cu altele, nu avea de ce să stea la Asia Express dacă nu-i convina, că n-are nevoie de prea multă publicitate, e oricum mereu în centrul atenţiei

Se mai întâmplă să ajungi la capătul răbdării. De aceea, o înțeleg din anumite puncte de vedere. A înjura este omenește! Mai mult, dacă timp de nouă ore, a avut o problemă fiziologică și nu a avut acces la un WC-ul normal, nu prin pădure, așa cum am auzit, îmi imaginez starea de iritare a Biancăi! Cred că pur și simplu a explodat de nervi! Însă, în realitate, ea nu este așa. Poate fi vulcanică uneori, dar nicidecum o persoană care să marșeze pe trivialități”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu

Andreea Bălan a fost profund dezamăgită de concurentele care au înjurat, dar și de cele care și-au făcut de râs partenerii sau de cei care nu știu noțiuni elementare în limba engleză. Deși cunoscuta cântăreață nu a dat numele participanților care au dezamăgit-o cu al lor comportament, internauții și-au dat seama că s-a referit la Bianca Drăgușanu și i-au dat dreptate viitoarei mămici. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ARUNCĂ BOMBA LA ÎNCEPUT DE AN: “MĂ MĂRIT“)

“ Mă uit la «Asia Express România». Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar: 
– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după 
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo 
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante 🤯🤢. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.  O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute 🤦🏼‍♀️ De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei oficială de Facebook.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.