Dacă vă amintiți, în urmă cu doar câteva zile cei de la HTC ofereau un teaser oficial asociat modelului U12+, un material ce dezvăluia printre altele și data lansării oficiale. Este vorba despre data de 23 mai și astăzi aflăm ceva în plus, ceva inedit despre teaserul creat de către taiwanezi și anume faptul că în spatele textului nu se ascund componente ale noului flagship HTC, ci unele destinate lui iPhone 6.

HTC U12+

Acest detaliu a fost zărit de către un utilizator al site-ului AnandTech care se ocupă cu reparația de telefoane, astfel că a observat instant că este vorba despre componente de iPhone aici și nu unele de HTC. După cum vedeți și în imaginile comparative din acest articol, chiar așa stau lucrurile – părțile apărute în teaser fiind identice celor de pe vechiul iPhone 6. 

HTC U12+

Ne întrebăm acum ce s-a întâmplat aici? Să fie vorba despre o greșeală a departamentului de marketing care a folosit o fotografie stock fără să își dea seama că este vorba despre componente de iPhone sau a fost ceva făcut dinadins pentru a atrage atenția? Nu știm pentru moment răspunsul la această întrebare, dar vom afla în câteva săptămâni dacă există vreo legătură sau nu.

Până atunci așteptăm noi teasere și vă invit să citiți și articolul lui Vicu referitor la rolul acestui viitor smartphone chiar aici!

Sursa articolului