HOROSCOP RUNE LUNA MARTIE, cu Mihai Voropchievici. Racii trebuie să-și rezolve toate problemele, Peștii dau cu adevărat lovitura

0
10

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici prezintă, în această seară, de la ora 19.00, la „Adevăruri ascunse” previziunile runelor pentru toată luna martie. Vești extraordinar de bune pentru nativii unei zodii.

HOROSCOP BERBEC: Are o lună plină de belșug. În luna martie, visele Berbecilor se vor împlini. E o lună și de procreere, dar și de belșug.

HOROSCOP TAUR: Taurii au luna martie la dispoziție să înceapă o viață nouă. O revigorare și renaștere în toate cele trei planuri, disponibilităților fizice, psihice, financiare.

HOROSCOP GEMENI: În luna asta abordați toate problemele care vă interesează schimbând tactica.

HOROSCOP RAC: Racii au o lună în care trebuie să-și rezolve toate problemele care îi frământă, iar luna martie vine peste ei cu rezolvarea tuturor problemelor discutănd cu ceilalți.

HOROSCOP LEU: Leul are o lună în care trebuie să-și mobilizeze toate forțele ca să câștige în toate planurile. Dacă rămâneți calmi totul se rezolvă.

HOROSCOP FECIOARĂ: Și Fecioarele vor susține o mică bătălie luna aceasta – și cu propriul suflet, dar și cu cei din jur. Nu fiți îngrijorați, deoarece totul se va rezolva.

HOROSCOP BALANȚĂ: În luna martie, Balanțele sunt pe o pojghiță de gheață subțire, mai ales pe latura de sănătate.

HOROSCOP SCORPION: Sunt cei mai fericiți în luna martie. Sfatul pentru ei: lăsați la o parte tot ce ține de trecut și pregătiți-vă pentru o lună mult mai bună.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Este luna în care veți afla adevăruri fantastic de importante, care vă pot marca sau schimba viața.

HOROSCOP CAPRICORN: Capricornii au o lună în care trebuie să definitiveze ce vor cu viața lor, să-și consolideze poziția. Marcajul este pe partea profesională, dar nu trebuie neglijată nici familia.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Este o lună de plimbăreală sau de vacanță. Pregătiți-vă bagajele.

HOROSCOP PEȘTI: Au o lună în care dau lovitura .Se produce un salt rapid calitativ în existența voastră.Ultimele articole – Antena3.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.