HOROSCOP cu Urania pentru începutul săptămânii. Berbecii au preocupări legate de formarea profesională, Taurii primesc susținere materială

0
27

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrale pentru începutul săptămânii, în cadrul horoscopului pentru perioada 25 februarie-3 martie.

HOROSCOP BERBEC Între 25 februarie, după ora 23.20, și dimineața zilei de 28 februarie, preocupări legate de formarea profesională, pentru care caută cele mai bune soluții de continuare și aprofundare a studiilor. Adulții vor încerca să-și depășească statutul prin integrarea în instituții și structuri profesionale care să le permită să se afirme și să progreseze, uneori, luând în calcul și organismele de dincolo de granițele țării, pentru prestigiul sau deschiderea acestora.

HOROSCOP TAUR Între 25 februarie, după ora 23.20, și dimineața zilei de 28 februarie, posibilitatea de a începe procedurile oficiale pentru deschiderea unei succesiuni, a unui partaj sau a ieșirii din indiviziune; semnare de acte oficiale privitoare la bunurile patrimoniale ce ar urma să le revină nativilor. Se creează contexte avantajoase din punct de vedere juridic pentru ca unor Tauri să li se acorde susținere materială din partea structurilor oficiale (asociații, fundații, ministere, etc.).

HOROSCOP GEMENI Între 25 februarie, după ora 23.20, și dimineața zilei de 28 februarie, context favorabil discuțiilor pe chestiuni de principiu (economic, juridic, relațional) în vederea finalizării unui contract sau a unei înțelegeri (colaborare, afaceri, dar și căsătorie).

Mai multe, pe Libertatea.

 Ultimele articole – Antena3.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.