Fiica lui Ilie Năstase se iubește cu un ”bad boy” condamnat pentru șantaj!

0
29

Una dintre fiicele lui Ilie Năstase se iubește cu un ”bad boy” condamnat pentru șantaj, fiul unui fost mare fotbalist, care a fost și golgheter în Liga 1. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini și detalii unice legate de idila celor doi, primite pe celebra adresă pont@cancan.ro. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV ȘI-A “OFICIALIZAT” RELAȚIA CU SOSIA DANIELEI CRUDU)

Site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor informații uluitoare despre relația pe care o are fiica lui Ilie Năstase cu un controversat tânăr din București. (NU RATA, AICI: SUPER-VEDETĂ DIN INDUSTRIA PENTRU ADULȚI, ACCIDENT BIZAR ÎN BUCUREȘTI)

Din câte se pare, fata celebrului fost jucător de tenis trăiește o poveste de dragoste cu un vestit”bad boy” din Capitală. Este vorba de Ionuț Ilie, nimeni altul decât fiul lui Sabin Ilie, golgeter din Liga 1 în sezonul 1996-1997.

O relație care nu ar fi văzută cu ochi buni de apropiați

Potrivit informațiilor primite pe pont@cancan.ro, cei doi au o relație care nu ar fi văzută cu ochi buni de apropiați. Mai ales că, în trecut, fiul lui Sabin Ilie a fost condamnat pentru șantaj. Tânărului, care provine dintr-o familie de fotbaliști celebri, i s-a aplicat măsura educativă de asistare zilnică pentru o perioadă de șase luni.

Mai mult decât atât, apropiații tinerilor susțin că cei doi sunt văzuți de prietenii lor ca un ”cuplu toxic”. Și asta pentru că fiica lui Ilie Năstase ar fi foarte geloasă și posesivă, iar Ionuț s-ar comporta ca un băiat care face ce vrea, nepăsându-i de părerea iubitei, pe care ar mai și „traduce-o”, cu orice ocazie. (NU RATA, AICI: DECIZIE DE ULTIMA ORĂ ÎN PROCESUL FOSTULUI BODYGUARD AL LUI CEAUȘESCU! A SCĂPAT DUPĂ 25 DE ANI…)

Fiica lui Ilie Năstase, alături de fiul lui Sabin Ilie

Filmul evenimentelor în care a fost implicat fiul lui Sabin Ilie

Pe 20 iulie 2017, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut trei tineri, în vârstă de 16 ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de şantaj. Ei au încercat să determine un bărbat să le remită o sumă de bani, pentru a nu divulga imagini compromiţătoare cu acesta. Între ei, fiul lui Sabin Ilie.

În jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de către un tânăr cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au abordat prin intermediul unei aplicaţii de internet, solicitându-i suma de 3.000 de euro, în caz contrar ameninţând cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu acesta. La ora 20:30, persoana vătămată, conform instrucţiunilor primite prin aplicaţia menţionată, a mers la adresa indicată şi a plasat un plic cu bani sub un autoturism din apropiere, după care a respectat indicaţiile şi a părăsit zona.

Poliţiştii au procedat la supravegherea zonei, iar după câteva minute, dintr-un taxi, au coborât trei tineri. Unul dintre aceştia a mers la locul unde se afla plicul cu bani, l-a luat, după care cei în cauză au încercat să părăsească zona. Imediat, autoturismul a fost blocat, iar tinerii au fost duși la secția de Poliție. (NU RATA, AICI: FIUL MINOR AL UNUI CELEBRU FOTBALIST ROMÂN, CONDAMNAT PENTRU ȘANTAJ!)

Sabin Ilie ar fi ratat multe oportunități

Sabin Ilie s-a născut pe data de 11 mai 1975, în Craiova. A fost golgheter în sezonul Diviziei A 1996-1997, marcând 31 de goluri în 31 de meciuri. Este fratele lui Adrian Ilie. Apreciat ca jucător talentat, Sabin Ilie ar fi ratat multe oportunități din cauza vieții extrasportive. (NU RATA, AICI: DAN NEGRU, BĂTUT ÎN PLINĂ STRADĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.