Freelancing-ul este un concept care pe zi ce trece se dezvolta din ce in ce mai mult si in tara noastra. Chiar daca in SUA de exemplu frelancing-ul este bine dezvoltat, in tara noastra acesta este abia la inceput. Cu toate acestea din ce in ce mai multi tineri din tara noastra sunt atrasi de catre acest concept. Ce este acesta si care sunt avantajele oferite de catre frelancing? Afla din continuarea acestui articol.

Freelancer-ul este un liber profesionist, adica o persoana care lucreaza la un proiect de oriunde vrea aceasta si are un program de lucru pe care si-l stabileste singura. Cu alte cuvinte, a fi freelancer inseamna a fi propriul tau sef. Suna bine nu-i asa? Insa, este freelancing-ul rentabil in tara noastra avand in vedere ca acest concept este inca la inceput? Din punctul meu de vedere raspunsul este afirmativ. In cazul in care esti o persoana foarte bine pregatita, serioasa si perseverenta poti trai decent din a fi freelancer in Romania. De asemenea iti poti achizitiona chiar si o casa practicand freelancing-ul, cu ajutorul unor credite pentru casa, desigur.

Avantajele oferite de catre freelancing sunt numeroase, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Venitul pe care il poti castiga intr-o luna poate fi destul de mare.
  • Nu ai un program de lucru fix.
  • Poti sa sari peste o zi de lucru fara a fi nevoie de dat explicatii.
  • Iti poti alege clientii in functie de dorintele tale.
  • Poti lucra de oriunde atat timp cat ai echipamentele de care ai nevoie pentru a lucra.
  • Ofera un grad ridicat de independenta.
  • Poate fi practicat atat ca un serviciu cat si ca o modalitate de rotunjire a venitului castigat de pe urma serviciului.

In concluzie, avand in vedere avantajele oferite de catre practicarea freelancing-ului, din punctul meu de vedere acesta poate fi privit ca un serviciu si in tara noastra cu toate ca in Romania acest concept este la inceput.

 

rca-ieftin.ro

Sursa articolului

Adaugă comentariu