Emoționant! Ce și-au promis George Stanca și Vladimir Găitan când au vorbit ultima dată

0
36

Vladimir Găitan se numără printre persoanele cu care regretatul scriitor și ziarist George Stanca a vorbit în ultima perioadă a vieții sale. Cunoscutul actor a dezvăluit ce și-au primit când au discutat ultima dată la telefon. Conversația a avut loc recent, potrivit spuselor lui Vladimir Găitan care a împlinit 72 de ani sâmbătă, 2 februarie. Ieri, bunul său prieten care a murit astăzi i-a adresat pentru ultima dată o scrisoare – rândurile așternute de George Stanca te fac să crezi că și-ar fi presimțit sfârșitul.

Contactat telefonic, Vladimir Găitan a mărturisit că în timpul ultimei discuții pe care a purtat-o la telefon cu George Stanca, cei doi şi-au plâns unul de milă celuilalt. Convorbirea s-a petrecut recent, a mai spus actorul. La final, cei doi și-au promis să se însănătoșească și au planificat o întâlnire, unde aveau să închine un pahar cu vin.

“Ultima discuţie a fost la telefon. El s-a operat, şi eu am suferit mai multe operaţii, ne-am plâns pe umăr, ca să zic aşa. El, sărăcuţul, se pare că a fost mai afectat, slăbise foarte mult şi îmi spunea toate astea şi i-am spus să fie tare. Am început să mă «laud» cu toate prin câte am trecut, mai ales că eram de aceeaşi vârstă. Zic: «păstrează şi tu ordine, că eu totuşi sunt mai bătrân decât tine cu câteva luni». El era un tip tonic pe care chiar era o plăcere să îl ai lângă tine.

A rămas să ne facem bine şi să ne vedem să bem un pahar de vin. Chiar dacă avem 70 de ani, ştii, nu crezi… Zici: «hai mă că mai păcălesc acolo câţiva ani». Dar uite că viaţa nu te iartă şi când hotăreşte cineva se rupe fimul, ca într-un cinematograf vechi de provincie în care merge rola şi la un moment dat se albeşte ecranul şi toată lumea ţipă că s-a rupt filmul. Şi ăla îl lipeşte, mai repară, dar de data asta nu se mai poate face nimic. La George, filmul s-a rupt pentru totdeauana. Şi crede-mă că a fost unul din ziariştii… Doamne, voi sunteţi o breaslă dură, mai cinică, mai… el era bun şi înţelegător cu noi toţi şi ne iubea într-adevăr sincer. Ăsta e lucru foarte mare. Dumnezeu să-l odihnească! O să-mi fie dor…”, a declarat actorul Vladimir Găitan pentru adevarul.ro.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.