Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, nu a fost găsit de polițiști

0
29

Dragoș Săvulescu, condamnat joi de instanța supremă la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor plajelor din Constanța, nu a fost găsit până la această oră de polițiști, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Potrivit unor informații, afaceristul s-ar afla la Monte Carlo.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că omul de afaceri Dragoș Săvulescu, condamnat joi de Înalta Curte de Casație și Justiție la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în dosarul retrocedărilor plajelor din Constanța, nu a fost găsit până la această oră de polițiști.

Potrivit unor informații, afaceristul s-ar afla în Monte Carlo. Poliția Capitalei a trimis documentele necesare către Parchetul Curții de Apel București în vederea emiterii mandatului european de arestare, potrivit sursei citate. Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție i-au condamnat joi seară pe inculpații din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, deciziile fiind definitive.

Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de închisoare

Fostul primar al Constanței Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fostul acționar FC Dinamo Cristian Borcea a fost condamnat și el la cinci ani de închisoare, iar omul de afaceri Dragoș Săvulescu, și el fost acționar la Dinamo, la cinci ani și șase luni de închisoare.

Reprezentanții Poliției Constanța au transmis, vineri, că se fac activități pentru sesizarea instanței în vederea emiterii unui mandat european de arestare și a unui mandat de urmărire internațională a fostului primar Radu Mazăre, după condamnarea sa definitivă la 9 ani de închisoare, având în vedere că, potrivit ultimelor informații, acesta este în Madagascar.

Nicușor Constantinescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, este încarcerat deja la penitenciarul Poarta Albă unde execută o pedeapsă de cinci ani pentru abuz în serviciu. Fostul acționar al FC Dinamo, Cristian Borcea, s-a predat vineri dimineață la Poliția Ilfov și a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.