Declarații șocante făcute de avocatul Sorin Calaigii. A fost condamnat la închisoare într-un dosar fabricat de procurorii DNA

0
37

Seria dosarelor fabricate de procurorii DNA continuă. Avocatul Sorin CalaigiI a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare într-un dosar făcut de procurorii DNA Constanța. Totul a pornit după ce un procuror a curtat-o pe soția acestuia, iar avocatul a reacționat. 

„Fosta mea soția a venit și mi-a atras atenția că domnul Bodean îi cere numărul de telefon ca să o contacteze ulterior. Și am reacționat cum reacționează orice om în situația aceasta”, a povestit avocatul din închisoare într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena 3. 

„Mi-am dat seama că eu nu am avut nicio șansă. Știți cum e să îți dai seama că nu ai avut nicio șansă? Domnul Bodean ieșea întotdeauna cu pistolul la el”, a mai spus avocatul. 

„E frustrant să știu că stau aici degeaba, e frustrant. Am evitat să-i spun tatălui meu. Când a aflat, a făcut atac cerebral, tatăl meu nu mai merge, nu mai vorbește din cauza șocului pe care l-a avut”.

„Unul dintre judecători a judecat corect și îi mulțumesc pentru lucrul acesta. Mi-e dor de fiica mea. Mă întreabă la telefon când o să merg să o duc la școală fiindcă colegele ei sunt duse de tați la școală”. Ultimele articole – Antena3.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.