Telefoane Mobile

Am introdus acest articol în secțiunea Bursa zvonurilor și pe bună dreptate pentru că nu avem detalii oficiale din partea companiei sud-coreene. 

Samsung GALAXY Note9 a primit certificarea FCC în SUA. Această certificare se obține înainte de lansarea comercială a unui telefon mobil. Pentru GALAXY Note8, Samsung a trecut prin acest proces la sfârșit de iulie, iar Note9 primește aprobarea FCC la sfârșit de iunie. 

De aici putem trage concluzia că Samsung se pregăte să-l lanseze mai devreme față de generația precedentă. Code name-ul pentru Note9 în SUA este SM-N960U, are suport pentru mai toate benzile de frecvență în FDD și TDD-LTE.

Pe de altă parte, vânzările pentru Samsung GALAXY S9 și S9 Plus nu sunt la nivelul așteptat, iar Note9 i-ar ajuta pe segmentul premium. Plus că nu sunt cine știe ce noutăți la nivel hardware ca noul vârf de gamă să aibă nevoie de cine știe ce perioadă în echipele de R&D.

Samsung GALAXY Note9 ar integra un display Super AMOLED de 6.4 inch, procesor Exynos 9810 de tip octa-core, 6 / 8 GB memorie RAM, de la 64 la 512 GB spațiu de stocare, baterie de 3850 mAh. Primele zvonuri arătau lansarea lui Note9 pe 9 august în New York.

Înțeleg de ce Note-urile au fost mereu lansate în august cu debut comercial până la început de septembrie – ca să iasă în fața lansărilor Apple ce au loc la început de septembrie, printre altele. Totuși, august este luna concediilor. Nu știu câte persoane se uită la achiziția unui telefon nou în această perioadă. Întradevăr, Note9 a ajuns a fi preferat în mediul business, va fi cumpărat la abonament etc.

În imaginea recomandată este Samsung GALAXY Note8. 

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.


Sursa articolului